Téžký rok pro leasing - Kofroň, Martin
Vplyv ekonomickej krízy na lízingové služby v ČR. Pokles lízingu aj z dôvodu prechodu k úverom. Splátkové predaje a iné nelízingové finančné produkty. Operativný lízing a budúcnosť finančného lízingu. Európska federácia lízingovej asociácie LEASEUROPE a Federácia európskych bánk EUROFINAS.