Metódy operačnej analýzy v projektovom riadení - Hrablik Chovanová, Henrieta
Pojem projektové riadenie. Projektové plánovanie ako neoddeliteľná súčasť projektového riadenia. Metódy sieťovej analýzy. Metóda CPM. Metódy PERT a GERT.