Posúdenie možnej existencie vratnosti dynamických informačných systémov a procesov - Turňa, Ľubomír
Zamýšľanie sa nad vratnosťou a nevratnosťou dynamických systémov. Pravdepodobnostná štruktúra informačného procesu.