Grécko, večný neplnič kritérií ako budete pracovať, tak sa budeme mať, odkazujú nám demonštranti - Tóth, Richard
Grécko a maastrichtské rozpočtové minimum. Najväčší čistý poberateľ fondov EÚ. Rada ministrov financií a hospodárstva (ECOFIN) vydala správu o gréckych rozpočtových a dlhových štatistikách. Nedostatok informácií o stave krajiny. Riešenie a pomoc EÚ a MMF. Ostatné krajiny eurozóny.