Environmentálne aspekty účtovníctva - Dubielová, Veronika
Vymedzenie a charakteristika environmentálneho účtovníctva. Národné environmentálne účtovníctvo. Finančné účtovníctvo rozšírené o environmentálne aspekty. Environmentálne manažérske účtovníctvo. Dôvody, prečo majú byť environmentálne aspekty zahrnuté do účtovníctva podnikov.