Nové méty transatlantického spojenectva kam by mali byť zacielené spoločné iniciatívy Európy a Ameriky - Hutchings, Robert
Americko-európske vzťahy a názory na globálne problémy. Hospodárska kríza a revitalizácia spolupráce. Názory na finančný a obchodný systém, energetickú bezpečnosť a klimatické zmeny. Summity G20 a ekonomickí giganti. Nový medzinárodný systém a vznikajúca redistribúcia moci Východ - Západ.