Podnikateľská etika a spoločenská zodpovednosť firiem - Kmeť, Ján, 1968-
Pohľad na podnikateľskú etiku, na jej uplatňovanie resp. neuplatňovanie v každodennej praxi. Podnikanie a etika. Spoločenská zodpovednosť firiem, ich spoločenská citlivosť, morálna zodpovednosť firiem. Konanie v súlade s etickými a morálnymi normami je v záujme dlhodobej úspešnosti firmy na trhu a rovnako i v súlade s túžbou ľudí po spravodlivosti a čestnosti.