Úspešný príbeh slovenských diaľnic musí pokračovať V Európe nám vyjadrujú uznanie za mýtny systém a chcú sa od nás poučiť - Filin, Juraj
O problematike výstavby diaľníc a úlohách Národnej diaľničnej spoločnosti hovorí generálny riaditeľ Národnej diaľničnej spoločnosti, a. s., Ing. Igor Choma.