Zachovať dobrý vzťah so zákazníkom ponúkame produkty s osobným prístupom, ktorý klienti v banke nenájdu - Ješko, Vladimír
Hlavné princípy modelu podnikania firmy Provident Financial vysvetlil jej generálny riaditeľ Christopher Wheeler. Jednoduché a transparentné produkty bez skrytých poplatkov. Podnikanie na Slovensku a finančná gramotnosť klientov.