Udalosti po dni vykázania v kontexte medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kršeková, Marianna
Základná charakteristika riešenia požiadaviek na vykazovanie a zverejňovanie udalostí po dni vykázania. Uplatnenie požiadaviek na vykazovanie a zverejňovanie týchto informácií v súlade s medzinárodným účtovným štandardom pre verejný sektor IPSAS 14 – Udalosti po dni vykázania (IPSAS 14 – Events after the reporting date). Štandard IPSAS 14 sa stal účinným pre ročné účtovné závierky začínajúce 1. januára 2008 alebo neskôr. Udalosti po dni vykázania podľa slovenskej právnej úpravy a ich porovnanie v zmysle štandardu IPSAS 14.