Nezastupiteľné miesto ZMOS vo verejnej správe nižšie príjmy obciam sťažujú spolufinancovanie pri čerpaní eurofondov - Mesároš, Ľubomír
Podpredseda Združenia miest a obcí Slovenska Ing. Milan Muška hodnotí úlohy združenia v systéme verejnej správy. Dopad hospodárskej krízy na rozvoj miest a obcí. Priority ZMOS na najbližších 12 mesiacov.