Tieňové účtovníctvo - Juhászová, Zuzana, 1970-
Niektoré postupy oceňovania uplatnené v poisťovniach, ktoré sa označujú pojmom Tieňové účtovníctvo. Štandard IFRS 4 Poistné zmluvy. Pravidlá platné pre tieňové účtovníctvo.