Xerox: spoločnosť, ktorá zmenila svet kancelárií od kopírovacích strojov po komplexnú správu firemných dokumentov - Filin, Juraj
História kopírovacej techniky a firmy Xerox. Popredná pozícia v oblasti poskytovania tlačových služieb. Investície do vývoja a zariadení pre tlač. Široké portfólio služieb a poradenstvo formou outsourcingu. Ekologické hľadisko a parametre výrobkov.