Postupy interného audítora v oblasti cenín podnikateľského subjektu - Kastlerová, Sylvia
Kontrolné postupy interného audítora v oblasti cenín. Etapa prípravy na kontrolnú akciu. Etapa uskutočnenia kontrolných postupov a kontrolného zisťovania. Výstupy audítora o kontrolnej akcii. Etapa ukončenia kontrolnej akcie.