Medziľudské vzťahy a imidž firmy aj interná komunikácia pracovníkov ovplyvňuje vnímanie spoločnosti verejnosťou - Škutková, Jana
Dôležitosť internej komunikácie medzi jednotlivými pracovníkmi. Medziľudské vzťahy vo vnútri firmy. Nástroje na vytvorenie atmosféry otvorenosti. Presnosť a dôslednosť k obchodným partnerom. Otvorená výmena informácií a spoľahlivosť.