Vlastné imanie a záväzky - predmet vykazovania v súvahe rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí - Kordošová, Alena, 1970-
Podstata členenia zdrojov krytia majetku v súvahe rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí. Kvalitatívne a kvantitatívne zmeny vo vykazovaní zdrojov krytia majetku v súvahe rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí.