Majetok - predmet vykazovania v súvahe rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí - Kovalčíková, Antónia
Poznatky z porovnania súvahy ako zdroja informácií o majetku v súčasnom vývoji účtovníctva uvedených účtovných jednotiek v Slovenskej republike v procese jeho harmonizácie s medzinárodnými účtovnými štandardami pre verejný sektor (IPSAS). Vykazovanie majetku v súvahe za dve obdobia (súčasné od roku 2008 a predchádzajúce obdobie 2003 - 2007). Podstata členenia majetku v súvahe rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí. Zmeny vo vykazovaní majetku v súvahe rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí.