Investovanie na kapitálovom trhu prostredníctvom dohliadaných subjektov v zákonoch regulujúcich kapitálový trh - Čunderlík, Ľubomír
Vymedzenie pojmu regulácia kapitálového trhu. Regulované subjekty kapitálového trhu. Centrálny depozitár cenných papierov. Obchodník s cennými papiermi. Finančné sprostredkovanie a poradenstvo. Emitenti cenných papierov. Verejná ponuka.