IPO ako príležitosť pre slovenské firmy - Chrenková, Jana, 1980-
IPO (Initial public offering) ako jeden z nástrojov na získavanie kapitálu pre ďalší rozvoj firmy. Kótovanie spoločnosti na burze cenných papierov. Due dilligence. Formulovanie equity story. Prínosy IPO. Záťaž pre spoločnosť a riziká spojené s IPO. Situácia na BCPB a okolitých burzách.