Digitálny podnik - inovatívne riešenia pre vás - Furmann, Radovan
Koncepcia digitálneho podniku a modelovanie dôležitých procesov výroby. Stredoeurópsky technologický inštitút CEIT buduje integráciu činností výrobných procesov. Najvýznamnejšie projekty DP. Hlavné ciele vzájomnej spolupráce.