Podpora samozamestnávania v SR počas hospodárskej krízy - Markovičová, Marta, 1962-
Význam MSP v procese ozdravovania národného hospodárstva. Problémy podnikateľského prostredia SR. V čase prepúšťania a obmedzenej možnosti zamestnať sa boli v legislatíve prijaté také zmeny, ktoré podporili samozamestnávanie. Čo je samozamestnávanie. Príspevok na podporu samostatne zarobkovej činnosti. Čerpanie tohto príspevku je prísne účelové, má presne dohodnuté pravidlá a podmienky.Vypracovanie žiadosti a podnikateľského zámeru pre čerpanie príspevku.