AGV systémy pri zvyšovaní produktivity v priemyselných podnikoch - Mačuš, Peter
Zvyšovať produktivitu práce umožňujú výskumné a inovatívne aktivity. Automatická bezobslužná manipulácia materiálu v rámci logistiky podniku pomocou systému AGV (Automated quided vehicle). Programovanie činnosti AGV. Implemantácia do praxe. Kombinácia High-End a Low-Cost riešení.