Tvoríme vyvážený ťah - Botka, Milan
Zlepšovanie výrobného systému pre výrobu, priemyselnú prevádzku a priemyselných inžinierov. Rozkolísaný dopyt medzi výrobou a zákazníkom. Štyri úrovne redukcie nestability: ľudia (man), metódy (metods), stroje (machines), materiál (materilal) - 4M. Hlavné piliere štíhlej výroby.