Kolektívne investovanie de lege lata v Slovenskej republike - Čunderlík, Ľubomír
Vymedzenie kolektívneho investovania podľa slovenskej právnej úpravy zákona č. 594/2003 Z.z. o kolektívnom investovaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.