Cezhraničná Poľsko-Slovenská inovačná a technologická sieť - Majchrák, Marián
Cezhraničná Poľsko-Slovenská inovačná a technologická sieť (citnet), spolufinancovaná z Európskeho fondu regionálneho rozvoja (ERDF). Integrácia spoločných poznatkov a znalostí. Inovačné trendy v Európskej únii.