<The> View of act on accounting of Slovakia and Serbia - Surový, Vladimír
Významné rozdiely medzi zákonom o účtovníctve v Slovenskej republike a Srbsku. Slovenské a srbské účtovníctvo - revízia obsahu zákonov. Stručne k rozdielom niektorých špecifických oblastí v slovenskom zákone o účtovníctve a srbskom zákone o účtovníctve, revízia. Poznámka k srbskému zákonu o účtovníctve a revízii vzťahujúca sa k revízii, auditu.