Measurement of liabilities in IAS 37 - Šlosárová, Anna
Oceňovanie je jedným z nosných problémov účtovníctva. Zmeny v oceňovaní sú v zverejnenom návrhu novely IAS 37 - Rezervy, podmienené záväzky a podmienené aktíva. Ciele zverejneného návrhu. Hlavné body navrhovaných požiadaviek na oceňovanie. Definície pojmov. Príklad - oceňovanie povinnosti na odstránenie majetku.