Moc v štruktúre mocenských vzťahov - Buraj, Ivan
Začlenenie moci do mnohostranných mocenských vzťahov. Ucelená predstava o pojme moci. Ukazovatele a faktory moci. Analýza aspektov, ktoré sa navzájom nevylučujú, ale dopĺňajú.