Medzinárodná investičná pozícia - Jánošík, Peter
Vymedzenie medzinárodnej investičnej pozície (MIP). Štruktúra MIP a jej štandardné komponenty. MIP Slovenskej republiky. Základné analytické pohľady na MIP. MIP ako ukazovateľ finančnej otvorenosti ekonomiky.