Konkurenceschopnost obchodu ČR v procesu globalizace - Rojíček, Marek
Pohľad na štrukturálne zmeny zahraničného obchodu ČR v posledných rokoch v súvislosti s rastúcou intenzitou globalizačných procesov, ktoré sa prejavujú v odstraňovaní bariér ako z hľadiska obchodnej výmeny, tak aj kapitálových tokov.