Reálna hodnota nehmotného majetku v kontexte IFRS - Máziková, Katarína
Oceňovanie ako dôležitý metodický prostriedok účtovníctva. Reálna hodnota nehmotného majetku. Nákladová, výnosová a trhová metóda oceňovania nehmotného majetku.