Verejné obstarávanie - revízne postupy v procesoch VO - Lörinc, Drahoslav
Charakteristika postupov v zmysle zákona o verejnom obstarávaní (VO). Úprava zákona o VO. Ochrana informácií v procese verejného obstarávania. Úprava podávania námietok. Obsahová náplň námietok. Skutočnosti pre podanie námietky. Rozhodnutie v konaní o námietkach. Kontrola vo verejnom obstarávaní. Návrh na určenie neplatnosti zmluvy. Správne delikty.