Štatistické zisťovanie o pracovníkoch a mzdách v regionálnom školstve v roku 2010 - Lučanová, Klára
Štatistické zisťovanie. Štatistický výkaz. Funkčná klasifikácia. Elektronický zber údajov. Ostatné prostriedky Európskej únie. Mimorozpočtové zdroje (MRZ). Zmeny vo vykazovaní údajov na riadkoch. Snaha eliminovať chybovosť.