Stratégia operačného programu - výskum a vývoj - Hrašková, Dagmar
Proces transformácie vedy, techniky na Slovensku. Výsledky z oblasti výskumu a vývoja. Hlavný cieľ programu. Prioritné osi programu - osi 1-7 - stručná charakteristika. Príklady aktivít. Propagácia výskumu a vývoja.