Štátna pomoc na investície v poľnohospodárstve
Kumulácia pomoci. Mechanizmus poskytovania pomoci. Ročný rozpočet. Transparentnosť a monitorovanie. Kontrola a vnútorný audit. Subjekty zapojené do finančnej kontroly. Platnosť a účinnosť schémy.