Vplyv rôznych foriem vlastníctva na efektivitu českých a slovenských bánk: prístup analýzy stochastických hraníc - Baruník, Jozef
Prehľad ekonomickej literatúry k transformačnému procesu bankového systému SR. Ekonomický výskum dopadov rôznych foriem vlastníctva na nákladovú efektivitu slovenských a českých bánk, pomocou analýzy stochastických hraníc.