Výberové skúmanie. Horvitz-Thompsonov odhad (HTE) - Hrnčiarová, Ľubica
Horvitz-Thompsonov odhad (HTE). Rozptyl HTE. Vyberanie jednotiek s pravdepodobnosťami úmernými ich veľkosti (IPPS). IPPS - postup vyberania. Intervalové HTE.