Comparison of different architectures of hybrid ARIMA-ANN models in prediction of aggregate water consumption - Rublíková, Eva
ARIMA modely pre modelovanie časových radov. Hybridizácia ARIMA modelov a neurónových sietí do jedného predikčného systému. Výsledky prognózy. Tri rozličné štruktúry hybridných ARIMA-ANN modelov.