Usemployment problems and the consequences for developing economics in Slovak Republic (SR) - Dubovec, Juraj
Nezamestnanosť a jej následky na ekonomiku Slovenska. Charakteristika makroekonomiky slovenskej ekonomiky. Súčasný stav nezamestnanosti v jednotlivých regiónoch Slovenska. Obchod a kúpyschopnosť obyvateľstva. Priemerné mesačné mzdy na Slovensku.