Riadiaca dokumentácia - priamy manažérsky nástroj - Hrašková, Dagmar
Typológia riadiacich dokumentov. Formy riadiacich dokumentov. Podnikové normy a rozhodnutia. Postup tvorby riadiaceho dokumentu. Systém manažmentu kvality a jeho dokumenty.