Marketing management of small and medium seized enterprises in the Czech and Slovak Republics during globalisation process - Kavka, Jaroslav
Kľúčová úloha malých a stredných podnikov a faktory ovplyvňujúce rozvoj MSP. Obchod a globalizácia. Aktivity marketingu a manažmentu v malých a stredných podnikoch. Komunikácia a orientácia na zákazníka. Podniková kultúra, kreativita a imidž malých spoločností.