Problems of tourism industry strategy creation as component patr if Czech Republic economy development - Lacina, Karel
Postavenie turizmu a cestovného ruchu v odvetviach ekonomiky. Medzinárodná organizácia turizmu (The United Nations World Tourism Organization - UNWTO). Charakteristické vlastnosti a členenie českého turistického regiónu. Destinácie a súčasná stratégia cestovného ruchu v ČR.