Hedžové fondy a grécka kríza - Hoschek, Miloslav
Hedžové fondy - investičné fondy určené pre obmedzený okruh najväčších investorov. Vlastnosti hedžových fondov. Hedžové fondy príčinou dnešnej krízy v Grécku. Swapy typu CDS (Credit default swaps) - jeden z nástrojov, ktorý využívajú hedžové fondy. Grécko a Goldman Sachs.