Světový obchod se zlatem - Obdržálek, Ladislav
História a súčasný trh so zlatom. "Zlatá horúčka" na Klondiku. História zlata v Čechách. Svetové centrá ťažby zlata, vývoj cien a produkcia. Vlastnosti zlata a jeho využite v priemysle. Investovanie do zlata a prognóza ďalšieho vývoja.