Alternatívny prístup k ekonomickému rastu v teórii regulovania - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Teória regulovania, jej zrod a najdôležietjšie črty. Analýza ekonomického rastu v teórii regulovania. Prvá vývojová etapa analýz ekonomického rastu. Druhá vývojová etapa skúmania ekonomického rastu. Prechod k novému typu ekonomického rastu ako dlhodobý proces. Koncepcia kognitívneho kapitalizmu. Koncepcia majetkového kapitalizmu.