[Aplikovaná analýza rizika ve finančním managementu a investičním rozhodování] - Varcholová, Tatiana
Recenzia na publikáciu v ktorej sú zhrnuté moderné poznatky z analýzy rizika, aplikované na oblasť finančného manažmentu a investičného rozhodovania podnikov. Autori rozdelili publikáciu do 11 kapitol zoskupených do štyroch častí.