Nelineárny model volatility priemernej hodnoty dôchodkových jednotiek rastových dôchodkových fondov na Slovensku - Rublíková, Eva
Štatistická analýza agregovanej premennej - priemernej hodnoty rastových dôchodkových fondov. ARIMA model priemernej hodnoty dôchodkových jednotiek rastových dôchodkových fondov. Autoregresný model podmienenej heteroskedasticity.