<The> Impact of the Capital Market on the Economic Growth in Connection with the New Economy - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Tendencie globalizácie a nová ekonomika - zmeny súvisiace s danou situáciou. Vývoj kapitálového trhu v Slovenskej republike. Priamy zahraničný kapitál a nezamestnanosť. Výsledky, ktoré priniesla analýza kapitálových trhov.