Aplikácia zhlukovej analýzy na vybrané ukazovatele TUR - Ilavská, Zuzana
Zhluková analýza. Vybrané ukazovatele trvalo udržateľného rozvoja. Aplikácia zhlukovej analýzy na vybrané ukazovatele trvalo udržateľného rozvoja 19 krajín Európskej únie.