Makroekonomické modelovanie a VECM - Lukáčik, Martin, 1974-
Štrukturálny vektorový autoregresný model (skrátene SVAR). Vektorový model s korekčným členom (skrátene VECM). Štrukturálne vektorové modely s korekčným členom vybraných európskych krajín. Porovnanie odhadnutých parametrov v jednotlivých modeloch.